Joukkueille

Luistelujärjestys

Luistelujärjestys on arvottu:
Lauantai 29.1.2022 minuuttiaikataulu joukkueilla päivitetty 27.1.2022.pdf
Sunnuntai 30.1.2022 minuuttiaikataulu joukkueilla päivitetty 30.1.2022.pdf
(päivitetty 30.1.2022) 

Majoitustarjous

Yhteistyökumppanimme, Espoon Matinkylässä sijaitseva Hotel Matts tarjoaa hotellihuoneita sekä hyvin varusteltuja huoneistoja edulliseen hintaan. Katso tarjous tästä:  Majoitus-ja-ruokailu Hotelli Matts.pdf

Kilpailukutsu

Kilpailu pyritään järjestämään rajoitetusti ja ilman yleisöä. Olemme lähettäneet kilpailuvahvistuksen Minori-, Noviisi-, Juniori- ja SM-Juniorijoukkueille:
Kilpailuvahvistus.pdf
Liite 4. Metron pohjakartta ja verkka-alueet.pdf
Liite 5. Metron sijaintikartta.pdf

Ruokailu Metro Areenalla

Joukkueilla on mahdollisuus ruokailla jäähallilla sekä lauantaina että sunnuntaina klo 11:30 – 17:30. Joukkueruokailun voi tilata etukäteen Restel-ravintolasta 25.1.2022 mennessä. Joukkueet kustantavat itse ruokailun. Huomioittehan, että Metro Areenan tilat ovat Restelin yksinmyyntialuetta. Luistelijat voivat tuoda jäähalliin pienet eväät, mutta lämpimän ruoan, kuten pizzan, tuominen halliin on kiellettyä.

Mihin joukkueen bussi voi pysähtyä?

Bussit voivat pysähtyä ja jättää urheilijat Metro Areenan ns. H-oven eteen kadun varteen. Bussit voi pysäköidä joko Urheilupuiston hiekkaparkkialueelle tai erilliselle parkkialueelle Orionintien ja Koivu-Mankkaan tien kulmasta, ks. Metron sijaintikartta.pdf

Kisalakanat

Taitoluisteluliiton ohjeistuksen mukaan kisalakanoiden kankaiden on oltava palosuojattuja. Joukkueella on oltava suojauksesta joko palosuojauksen tekijän sertifikaatti tai todiste palosuojatusta kankaasta. Kisalakanan koristeluun voi käyttää esimerkiksi strasseja ja paljetteja. Lakanat voi itse käydä ripustamassa, mutta ne on ripustettava niin, että ne eivät estä näkyvyyttä tai peitä hallin opasteita tai yhteistyökumppaneiden mainoksia. Lakanoita voi levittää myös Metro Areenan alakatsomoiden 208-211 penkkien päälle.

Lahjakassit

Koronatilanteen takia joukkueille ei ole varattu lahjakasseja. Jäälle ei myöskään saa heittää kukkia tai lahjoja. Pyydämme toimittamaan muistamiset suoraan luistelijoille.